18158489_s.jpg
stoppen met roken dankzij hypnose.jpg
"Zelf heb ik meer dan 20 jaar gerookt.  Ik wou destijds in mijn vorige zaak buiten soft laser een andere methode aanbieden aan mijn clienten.  Zelf had ik al vanalles geprobeerd zoals de e-sigaret, nicotinepleisters, kauwgum, tabletten, enz...  Niets hielp bij mij.  Nochtans maakte ik mezelf altijd wijs dat ik later op de 'juiste moment' wel zou kunnen stoppen.  Ik had altijd wel een excuus om terug te beginnen met roken. Bij het zoeken naar een methode had ik al wel gehoord over hypnose.  Toen ik zelf door hypnose gestopt was, wilde ik dit direct anderen hier over vertellen.  Ik heb me sindsdien door trainingen en opleidingen te volgen verdiept in wetenschappelijk onderbouwde hypnose technieken. 
Verwacht u niet aan hocus pocus , wel aan verandering van focus."

- Stefan van Gerwen -

Hypnotiseur_Stefan_van_Gerwen.png

Praktijk Lier

Bij groepspraktijk Focus in Lier 


STOP MET ROKEN IN 3 STAPPEN

INTAKE GESPREK

Alvorens je op gesprek komt krijg je een vragenlijst doorgemaild die je voor het gesprek dient in te vullen.  Tijdens het intake gesprek maken we een profiel van jou als roker.  We bepalen samen de stopdatum en bespreken de voorbereiding die je kan treffen. 

HYPNOSE SESSIE

Op de stopdatum gooi je je sigaretten weg, heb je wellicht voorbereidingen getroffen en kom je naar de sessie.  Na een kort voorgesprek starten we onmiddellijk met de sessie.  Je bent +- 30 minuten in een hypnose staat.  Ik werk met een gekend protocol dat wereldwijd wordt gebruikt om rokers te helpen om te stoppen met roken. 

AUDIO ONDERSTEUNING

De audio-ondersteuning is niet verplicht maar kan helpen om te ontspannen mocht je toch een moeilijk moment ervaren.  Doorgaans is dit echter niet nodig.  De meerderheid stopt voorgoed met roken in 1 sessie. 

 

Ben je voldoende gemotiveerd?

 

Voordelen op een rij

 
 
 
 

Elke roker die wilt stoppen kan stoppen met hypnose

  • Hoge slaagkans
  • weinig afkick
  •  
 
 

Getuigenissen

 
20130731_Trade 100_0202.jpg

A Top 10 Service

Here is a description of what makes your company unique. Pellentesque habitant ulcit mori netus et malesuada netus et malesuada.