Hoe kan hypnose jou helpen?

 

We werken tijdens hypnose op het niveau van jouw onderbewust denken, daar waar jouw gewoontes verankerd zitten.

Als je wilt stoppen met roken doe je dit bewust.  Jouw onderbewust denken rookt echter gewoon verder. Dit komt omdat je van roken een gewoonte hebt gemaakt.  Daardoor is hypnose zeer effectief bij het stoppen met roken

Bij het rookstop protocol dat we gebruiken is het hypnotisch effect sterk genoeg om van jou voorgoed een niet-roker te maken. Bovendien kan je achteraf wanneer je het toch moeilijk zou krijgen gebruik  maken van de audio ondersteuning.   

 
 

KOSTPRIJS: INTAKE + HYPNOSE SESSIE + AUDIO ONDERSTEUNING = 150€

images.jpg
logo.png

Waarom stoppen met roken via hypnose ?

36967017_s.jpg

✓ weinig of geen afkick 

Doordat de meeste afkickverschijnselen worden veroorzaakt door jouw denken, helpt hypnose zeer goed om deze gedachtes te onderdrukken en aan de verleiding te weerstaan.

Door een internationaal erkend protocol dat we gebruiken zal u weinig of zelfs geen last hebben afkickverschijnselen

32505820_s.jpg

✓ geen andere chemische troep meer in je lichaam

Veel andere methodes zoals nicotine-vervangers of de elektronische sigaret maken gebruik van andere verslavende chemicaliën.  Dankzij hypnose heb je geen giftige stoffen nodig om het stoppen draagbaar te maken.  Vanaf dag 1 kan jouw lichaam zich focussen op het niet-roken en zichzelf beginnen te herstellen.  

18158489_s (1).jpg

✓ blijvend een niet-roker

Doordat het hypnotisch effect zijn werk doet en je zonder al te veel moeite kunt stoppen, heeft de meerderheid slechts 1 sessie nodig.  Onmiddellijk na men gestopt is begint met de voordelen gewaar te worden. (betere doorbloeding, ademhaling, smaakzin, etc...).  Doordat men nu niet meer constant aan die sigaret denkt kan men eindelijk voorgoed niet-roker worden.  

Getuigenissen

 
“Ik had al vanalles geprobeerd. Van pleisters, nicotine kauwgum, tabletjes. Ik had het eigenlijk al opgegeven Toegegeven ik stond eerder sceptisch tegen hypnose. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb Ik ben nu een paar maanden verder en heb nog altijd niet gerookt en dat na meer dan 25 jaar gerookt te hebben ! Bedankt !”

— Peeters J. (M - 40j - Mechelen)

“Als kettingroker rookte ik heel veel. Mijn kinderen en mijn vrouw vertelden altijd dat ik stonk. Ik ben daarnaast iemand dierbaar verloren aan kanker. Zelfs daarna lukte het me niet om te stoppen. Dankzij hypnose is het me uiteindelijk wel gelukt om de verslaving te weerstaan en om te stoppen met roken. Na de eerste sessie had ik het wel moeilijk maar ik kon direct terecht voor een 2e sessie. Ik ben nu al meer als een maand gestopt en voel me prima. Ik heb geen last meer, geen drang meer en ben nu een niet-roker.”

— Vincent J. (M - 44j - Antwerpen)

“Stoppen met roken via hypnose? Ik geloofde er eerlijk gezegd niet echt in. 
Ik ben nu twee weken verder en heb nog altijd niet gerookt en houd vol. Ik moet wel zeggen dat ik het raar vond omdat ik alles bleef horen tijdens de hypnose sessie.”

— Griet M. (V - 34J - Lier)