Hoe werkt het?

De verslaving aan roken zit in ons (automatische) denken verankerd. Ons onbewuste denken is overtuigd dat je roker bent.   Tijdens hypnose accepteert dit onderbewust denken suggesties en neemt dit voor waar. Denk even aan een hypnose show waarbij iemand gelooft dat hij een lekkere perzik eet in plaats van een citroen. Het lijkt simpel, en dat is het ook! 

Kan elke roker stoppen met roken dankzij hypnose?

In principe kan elke roker die wilt stoppen met roken, ook stoppen met hypnose.   Het is niet zo dat je het fysisch niet meer zou kunnen.  Alleen merkt men dat het denken bijgestuurd wordt door de hypnotische suggesties van de hypnotherapeut. 

Waarom stoppen met roken dankzij hypnose?

✓ weinig of geen afkick (*)
✓ geen andere chemische troep meer in je lichaam
✓ blijvend een niet-roker

De meerderheid heeft geen afkickverschijnselen.  Natuurlijk gaat jouw lichaam beginnen reinigen en ga je dit wel gewaar worden.  Het hypnotische effect zorgt ervoor dat je door deze periode geraakt.  Bovendien neem je geen vergif (nicotine) meer in je lichaam. 

 Een vergelijkende studie met andere methodes door het gerenommeerde magazine "Psychotherapy",concludeert dat de directe hypnose in 95% van de clienten een positief effect heeft en dus een zeer hoge slaagkans geeft.
Dit maakt dat jij ook zoals de meerderheid maar 1 sessie nodig hebt. 

Waarom stoppen met roken dankzij hypnose?

 

Waar kan ik terecht?

Regio Mechelen en Lier

Stefan van Gerwen heeft de laatste jaren in binnen en buitenland verschillende mastertrainingen in hypnose gevolgd.  Je kan bij hem wekelijks terecht bij de groepspraktijk Focus te Lier ofwel op aanvraag in de praktijk in Mechelen.  Hij heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in rookstop en vermageren via hypnose.

 

Regio Antwerpen

Pascale Laffutte heeft een zeer brede kennis over het onbewuste denken.  Zij begeleidt reeds jaren mensen om hun ware ik te (her)ontdekken via verschillende methodes.  Ook als hypnotiseuse heeft zij een zeer gerichte aanpak.  

 

Inhoud rookstopsessie

Op de stopdatum gooi je je sigaretten weg, heb je wellicht voorbereidingen getroffen en kom je naar de sessie.  Na een kort voorgesprek starten we onmiddellijk met de sessie.  Je krijgt ook informatie over hoe je eventueel de audio hypnose thuis kan gebruiken ter ondersteuning. 

AUDIO ONDERSTEUNING (GRATIS)

De audio-ondersteuning kan helpen om te ontspannen mocht je toch een moeilijk moment ervaren.  Deze audio ondersteuning omvat een ontspannende hypnose sessie en is gratis voor iedereen die een sessie heeft gehad.  

 


GETUIGENISSEN VAN MENSEN DIE GESTOPT ZIJN MET ROKEN DANKZIJ HYPNOSE

 

“Ik had al vanalles geprobeerd. Van pleisters, nicotine kauwgum, tabletjes. Ik had het eigenlijk al opgegeven Toegegeven ik stond eerder sceptisch tegen hypnose. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb Ik ben nu een paar maanden verder en heb nog altijd niet gerookt en dat na meer dan 25 jaar gerookt te hebben ! Bedankt !”

— Peeters J. (M - 40j - Mechelen)

“Als kettingroker rookte ik heel veel. Mijn kinderen en mijn vrouw vertelden altijd dat ik stonk. Ik ben daarnaast iemand dierbaar verloren aan kanker. Zelfs daarna lukte het me niet om te stoppen. Dankzij hypnose is het me uiteindelijk wel gelukt om de verslaving te weerstaan en om te stoppen met roken. Na de eerste sessie had ik het wel moeilijk maar ik kon direct terecht voor een 2e sessie. Ik ben nu al meer als een maand gestopt en voel me prima. Ik heb geen last meer, geen drang meer en ben nu een niet-roker.”

— Vincent J. (M - 44j - Antwerpen)

“Stoppen met roken via hypnose? Ik geloofde er eerlijk gezegd niet echt in. Totdat ik mijn buurman inééns niet meer buiten in de koude zag staan. Ik deed altijd een babbel met hem. Toen ik hem tegen kwam op straat vroeg ik of hij terug onder de dampkamp stond omdat het te koud was. Nee hoor, hij was gestopt met roken dankzij hypnose. Dankzij hem heb ik het nu ook geprobeerd. Ik wilde namelijk al langer stoppen. 
Ik ben nu twee weken verder en heb nog altijd niet gerookt en houd vol. Ik moet wel zeggen dat ik het raar vond omdat ik alles bleef horen tijdens de hypnose sessie. Dit blijkt normaal te zijn, oef. ”

— Griet M. (V - 34J - Lier)