NOOIT MEER ROKEN.BE     

Roken is een verslaving die voornamelijk in jouw denken zit verankerd.  
Als je stopt met roken moet je tegen 'rook'gedachten vechten ook al ben je al een tijd gestopt.
Deze verankering in het onbewuste denken kunnen we behandelen met hypnose technieken.Het protocol dat we gebruiken wordt wereldwijd met succes ingezet.

Waarom hypnose?

 

✓  ZÉÉR HOGE SLAAGKANS NA 1 SESSIE
✓  INTERNATIONAAL ERKEND PROTOCOL
✓  GEEN OF WEINIG AFKICKVERSCHIJNSELEN

ZEER HOGE SLAAGKANSEN

Het is wetenschappelijk bewezen dat hypnose zéér effectief kan zijn. Studies spreken van zeer hoge slagingspercentages.  Jouw wilskracht wordt versterkt en je gaat niet meer constant aan de sigaret denken.
Dit kan omdat jouw denken suggesties voor waar zal aannemen. (hypnotisch effect) 

INTERNATIONAAL ERKEND PROTOCOL

We baseren ons op een internationaal gebruikt protocol.  Dit protocol laat toe om het gewenste resultaat meestal in 1 sessie te bekomen.  Toch bieden we ook nog bijkomend en gratis ondersteuning aan door middel van audiohypnose.  Deze vorm is niet zo sterk als de hypnose sessie zelf maar kan zeker ondersteunend werken.

GEEN OF WEINIG AFKICK ?

Als je stopt met roken door pleisters, nicotine-kauwgum, elektronische sigaret dan ben je nog 'bezig' met roken.   Het nadeel is dat je met deze methodes 'roker' blijft in jouw denken.  Met hypnose gaan we met het automatische denken werken.  Je komt uit de sessie als een niet-roker zonder drang of dwang naar een sigaret.  


U kan na het intake gesprek nog bepalen welk programma u wenst

PROGRAMMA 1  {135€}

  • Intake

  • Hypnose sessie ROOKSTOP

  • audio begeleiding

 

Programma 2 {195€}

  • Intake

  • Hypnose sessie 1 (zelfbeeld en aversie)

  • Hypnose sessie 2 (rookstop)

  • Audio begeleiding

wat is hypnose?

FAQ

HOE VOELT HYPNOSE?
De meeste clienten ervaren een diepe ontspanning.

VERLIES IK DE CONTROLE?
Neen, je blijft altijd de controle behouden.  Je doet niets tegen je wil. 

WERKT HET BIJ IEDEREEN?
De meerderheid stopt in 1 keer en ervaart weinig of geen afkickverschijnselen. Een deel geeft aan een periode last te hebben maar niet meer te willen roken.  Sommigen hebben een 2e sessie nodig.  

GETUIGENISSEN VAN MENSEN DIE GESTOPT ZIJN MET ROKEN DANKZIJ HYPNOSE

 

“Ik had al vanalles geprobeerd. Van pleisters, nicotine kauwgum, tabletjes. Ik had het eigenlijk al opgegeven Toegegeven ik stond eerder sceptisch tegen hypnose. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb Ik ben nu een paar maanden verder en heb nog altijd niet gerookt en dat na meer dan 25 jaar gerookt te hebben ! Bedankt !”

— Peeters J. (M - 40j - Mechelen)

“Als kettingroker rookte ik heel veel. Mijn kinderen en mijn vrouw vertelden altijd dat ik stonk. Ik ben daarnaast iemand dierbaar verloren aan kanker. Zelfs daarna lukte het me niet om te stoppen. Dankzij hypnose is het me uiteindelijk wel gelukt om de verslaving te weerstaan en om te stoppen met roken. Na de eerste sessie had ik het wel moeilijk maar ik kon direct terecht voor een 2e sessie. Ik ben nu al meer als een maand gestopt en voel me prima. Ik heb geen last meer, geen drang meer en ben nu een niet-roker.”

— Vincent J. (M - 44j - Antwerpen)

“Stoppen met roken via hypnose? Ik geloofde er eerlijk gezegd niet echt in. Totdat ik mijn buurman inééns niet meer buiten in de koude zag staan. Ik deed altijd een babbel met hem. Toen ik hem tegen kwam op straat vroeg ik of hij terug onder de dampkamp stond omdat het te koud was. Nee hoor, hij was gestopt met roken dankzij hypnose. Dankzij hem heb ik het nu ook geprobeerd. Ik wilde namelijk al langer stoppen. 
Ik ben nu twee weken verder en heb nog altijd niet gerookt en houd vol. Ik moet wel zeggen dat ik het raar vond omdat ik alles bleef horen tijdens de hypnose sessie. Dit blijkt normaal te zijn, oef. ”

— Griet M. (V - 34J - Lier)