NOOIT MEER ROKEN.BE     

(Elektronisch) Roken is een verslaving die voornamelijk in jouw denken zit verankerd.  
Als je stopt met roken moet je tegen 'rook'gedachten vechten ook al ben je al een tijd gestopt.
Deze verankering in het onbewuste denken kunnen we behandelen met hypnose technieken.Het protocol dat we gebruiken wordt wereldwijd met succes ingezet.

Nooitmeerroken.be is een initiatief van Mindcentrum.be waarbij gecertificeerde hypnose coaches u helpen om te stoppen met roken via hypnose. 
 

Waarom hypnose?

 

✓  ZÉÉR HOGE SLAAGKANS NA 1 SESSIE
✓  INTERNATIONAAL ERKEND PROTOCOL
✓  GEEN OF WEINIG AFKICKVERSCHIJNSELEN

ZEER HOGE SLAAGKANSEN

Via hypnose heb je een zeer goede kans om te stoppen met roken als je dit wilt.  Jouw wilskracht wordt versterkt en je gaat niet meer constant aan de sigaret denken waardoor je beter die sigaret kan laten.  

INTERNATIONAAL ERKEND PROTOCOL

Onze hypnotiseurs baseren zich op een internationaal gebruikt protocol. Dit protocol laat toe om het gewenste resultaat meestal in 1 sessie te bekomen. Daarnaast hebben ze allen met succes master trainingen afgerond.  Naast de laatste hypnose technieken kan je zo bijvoorbeeld ook bij hen terecht voor zelfhypnose aan te leren of om te vermageren.

GEEN OF WEINIG AFKICK ?

Als je stopt met roken door pleisters, nicotine-kauwgum, elektronische sigaret dan ben je nog 'bezig' met roken.  Deze methodes werken ook en zorgen ervoor dat je afhankelijkheid wordt afgebouwd.  Als je dit goed voorbereid kan dit zeker werken.  Het nadeel is dat je met deze methodes 'roker' blijft in jouw denken.  Met hypnose gaan we met het automatische denken werken.  Je komt uit de sessie als een niet-roker zonder drang of dwang naar een sigaret.  

Tip ! Ook als je moeilijk van de elektronische sigaret afgeraakt werkt onze sessie zeer goed om hier voorgoed van af te raken.


wat is hypnose?

FAQ

HOE VOELT HYPNOSE?
De meeste clienten ervaren een diepe ontspanning.

VERLIES IK DE CONTROLE?
Neen, je blijft altijd de controle behouden.  Je doet niets tegen je wil. 

WERKT HET BIJ IEDEREEN?
De meerderheid stopt in 1 keer en ervaart weinig of geen afkickverschijnselen. Een deel geeft aan een periode last te hebben maar niet meer te willen roken.  Sommigen hebben een 2e sessie nodig.  

DETAIL AFSPRAAK

Kostprijs rookstop 150€
Inclusief intake, de hypnose sessie en audio begeleiding voor thuis