Vraag en antwoord

Hoe voelt hypnose?

Tijdens een hypnose sessie voelt u zich ontspannen. De meerderheid geeft gewoon aan dat ze met hun ogen dicht luisteren en dit aangenaam vinden. Verwacht dus niet dat u door hypnose in een soort wonderbaarlijke trance geraakt. Het is wel zo dat wanneer iemand al eerder is gehypnotiseerd deze vaak de 2e of de 3e keer dieper in hypnose kan gaan.

Kan ik bij hypnose de controle verliezen?

We geloven of menen te zien dat iemand in hypnose de controle verliest. Niets is minder waar. Je stemt mee in om instructies te volgen. Als je de controle niet wilt geven zal er ook niets gebeuren. Je behoudt dus de controle.

Ga ik na de hypnose sessie nog iets herinneren?

Je beleeft héél de sessie mee. Je blijft alles horen. Dit is ook belangrijk bij hypnose anders kan je de suggesties niet volgen uiteraard en zou je dus ook niet kunnen stoppen met roken dankzij hypnose.

Geeft u garantie op het stoppen met roken

Ik geeft u de mogelijkheid om wanneer u toch zou hervallen terug te komen aan een verminderd tarief. Mits het volgen van de suggesties, de extra ondersteuning via audio wordt de kans tot herval tot een minimum beperkt.

Kan iedereen worden gehypnotiseerd?

Iedereen die mijn instructies kan volgen, kan worden gehypnotiseerd. Mensen met een te laag IQ, die dus mijn instructies niet kunnen volgen zijn moeilijk of niet hypnotiseerbaar.

Toch nog een vraag? Stel ze hieronder

Naam *
Naam