Reacties

Ik heb na de eerste sessie nooit meer gerookt.  Ik verschiet ervan hoe weinig last ik heb gehad. Ik voel mij veel beter.  Dit had ik niet verwacht eerlijk gezegd. 

— SARAH P. 34J  PUTTE

De eerste sessie stond ik er niet voor open en denk ik dat er nog niet klaar voor was.  Toen ik voor de 2e keer bij Stefan kwam merkte ik na de sessie een enorm verschil.  Ik had geen zin meer om te roken. Echt gek ! 

— KOENRAAD J. 62J LIER

Ik had schrik om te stoppen en daarom dacht ik dat ik niet wilde stoppen.  Stefan heeft me kunnen helpen om mijn angst om te stoppen te overwinnen.  Ik heb ook steun gehad door de audio sessie achteraf. 

— MAARTJE B. 47J DUFFEL

Normaal stond ik altijd buiten op terras met een pintje en een sigaret.  Ik vond dit gezellig en wou dit niet zomaar opgeven.  Nu sta ik ook tussen rokers op het terras meer heb er geen last meer van als niet-roker ;).  Ongelooflijk.  

— KRISTOF B. 39J HERENTALS

Ik wou hypnose ter ondersteuning bij mijn nicotinevervangers.  Ik merk dat ik het nu veel beter volhoud.  Ik heb al bijna 1 jaar niet meer gerookt.

— SAIDA V 29J WILRIJK

Nooit meer gerookt. Elke keer als iemand mij een sigaretje aanbod kon ik héél gemakkelijk nee zeggen.  

— JAN S. 24J MECHELEN

Mijn vrienden verklaarden me gek toen ik met hypnose wilden stoppen.  Nu staat zij nog buiten in de regen te roken en heb ik elke maand meer geld over.  Wie is er nu gek?  Ik had wel iets anders verwacht.  Ik bleef alles horen maar dit schijnt ook belangrijk te zijn.

— TINE S.  32J TURNHOUT