Nooit meer roken (NMR) dankzij hypnose !

Als je wilt stoppen met roken doe je dit bewust.  Jouw onderbewust denken rookt echter gewoon verder. Dit komt omdat je van roken een gewoonte hebt gemaakt.   Hypnose werkt in op deze automatische gedachte waardoor het voor velen het stoppen meer draaglijk maakt.  

"Stefan van Gerwen heeft reeds jarenlange ervaring om clienten te helpen met hypnose.  Zijn specifieke ervaring om clienten te laten stoppen met roken heeft ervoor gezorgd dat hij een unieke methode heeft gecreëerd.  Met de NMR -methode wordt de kans op herval tot een minimum beperkt"

Waarom de NMR-methode ?

  • gebaseerd op wereldwijd gebruikt hypnose protocol

  • extra audio-relaxatie ter ondersteuning

Hoeveel kost een rookstop sessie?

normaal 150€, nu voor 115€

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Verwacht wordt dat je 1 à 2 sessies nodig hebt om het roken te kunnen laten en nooit meer te roken. Door de ondersteuning via de audio sessies wordt de kans tot meer gegarandeerd. Je krijgt gedurende 1 jaar gratis toegang tot deze sessies. De meerderheid heeft slechts 1 sessie nodig !

Lees getuigenissen 

Lees artikels

PRAKTIJK - LIER

Mindcentrum (bij Praktijk Focus :) )

Stefan van Gerwen
Master in Hypnosis
Lintsesteenweg 27
2500 Lier
M: 0491 873 355

nooit meer roken dankzij hypnose

   Download nu dit E-book met een concrete handleiding boordevol tips voor iedereen die wil stoppen met roken inclusief gratis audio-ondersteuning.

Download nu dit E-book met een concrete handleiding boordevol tips voor iedereen die wil stoppen met roken inclusief gratis audio-ondersteuning.